Sportedző (kajak-kenu sportágban) tanfolyam

A kajakkenu sportedző szakember célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók felkészülését figyelembe véve a rövid és hosszú távú célokat illetve a versenyeztetést. 

Sportedző (kajak-kenu sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Sportedző (kajak-kenu sportágban), Sportedző (kajak-kenu sportágban) képzés, Sportedző (kajak-kenu sportágban) tanfolyam, Felnőttképzés

Tisztában van a sportág hazai és nemzetközi történetével. Megtanítja a sportág mozgásanyagát, a sportági technika oktatását és javítását megfelelően elvégzi. Oktatja a különböző vízfelületekhez tartozó szabályrendszereket illetve a hajók mozgatásának módszertanát. Ismeri a sportág versenyszabályait.

Sportágspecifikus ismereteket nyújt, kialakítja a sportági jártasságot, képességeket, készségeket fejleszt. Felismeri és gondozza a tehetséget. Képes azon képességek oktatására, amely ahhoz szükséges, hogy a sportoló megfelelő előképzettséget kapjon, hogy élversenyző válhasson belőle. Megfelelően foglalkozik élversenyzőkkel és amatőr sportolókkal egyaránt. Felméri a tanulók technikai tudását és képes javítani azokat. Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában. Részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők sportolási programjának összeállítását.

Szakképesítés sorszáma: 10145010
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.04.12.

# /- #sportedző #sportedzőkajakkenusportágban #sportedzőkajakkenusportágbantanfolyam #sportedzőkajakkenusportágbanképzés #sportedzőkajakkenusportágbantanfolyamról #sportedzőkajakkenusportágbanoktatás #sportedzőkajakkenusportágbanvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Sportedző (kajak-kenu sportágban) | Sportok | Személyi szolgáltatások | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések