Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam

Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam

Mezőgazdasági gépjavító tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Mezőgazdasági gépjavító, Mezőgazdasági gépjavító képzés, Mezőgazdasági gépjavító tanfolyam, Felnőttképzés

mezőgazdasági gépjavító munkája mezőgazdasági erő- és munkagépek javítására irányul, amelyet mezőgazdasági termelőüzemekben, illetve szakszervizekben végez, de önálló vállalkozásként szolgáltató tevékenységet is végezhet. A növénytermesztésben, kertészetben és az állattenyésztésben alkalmazott gépek javításával foglalkozik. A mezőgazdasági gépek időszakos karbantartását és teljes javítását sokszor önállóan kell elvégeznie, viszont számos esetben külső felújítókkal kell együttműködnie, mivel az adott gép vagy alkatrész javításához nem áll rendelkezésre megfelelő technológia. A munkájához speciális berendezések, eszközök és szerszámok szükségesek, amelyeknek használata komoly szakértelmet igényel.

A korszerű gépek fedélzeti számítógépéből az adatokat kiolvassa, elemzést végez, szükséges esetben végrehajtja a mezőgazdasági erő- és munkagép fedélzeti számítógépének szoftverfrissítését. Tevékenysége meghatározó a mezőgazdasági termelésben dolgozó gépek, berendezések üzembiztonságára, ami hatást gyakorol a gépek által végzett munkaminőségre és a megfelelő időben végzett mezőgazdasági munkákra. Gyakran kell csapatban munkát végeznie, ahol magabiztosan kell a munkafolyamatokat szerveznie és irányítania.

Szakképesítés sorszáma:08194001

Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #mezőgazdaságigépjavító #mezőgazdaságigépjavítótanfolyam #mezőgazdaságigépjavítóképzés #mezőgazdaságigépjavítótanfolyamról #mezőgazdaságigépjavítóoktatás #mezőgazdaságigépjavítóvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Mezőgazdasági gépjavító | Mezőgazdaság | Mezőgazdaság, m.n.s | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések