Kispálya: nevezés szeptember 8-ig

A Szekszárdi Sportközpont NKft. szervezésében is megrendezésre kerül a Szekszárd város kispályás labdarúgó bajnoksága. Az őszi idény szeptember 14-től november 9-ig, a tavaszi szezon 2016. április 4-től június 9-ig tart majd.

A városi sportcentrum 40×20 méteres, műfüves pályáin hétfői és csütörtöki napokon rendeznek mérkőzéseket, a már megszokott 2×25 perces időtartammal. Az elmúlt idényben a Kis Dankó csapata nyerte a kiírást, miután a döntőnek is beillő, utolsó fordulós összecsapáson 2-1-re legyőzte a Várköz együttesét. Idén a rendőrök visszavághatnak, de több „trónkövetelő” is beleszólhat az érmes helyek sorsába – már amennyiben szeptember 8-án (kedd) 16 óráig eljuttatja nevezését a Szekszárdi Sportközpont NKft. címére: 7101 Szekszárd, Keselyűsi u. 3. Pf.: 214., e-mail: titkarsag@sportcsarnokszekszard.hu, és befizeti az 55 ezer forintos költségtérítési díjat a szervező számlájára, vagy a nevezési lap leadásával együtt készpénzben befizeti azt a sportcsarnok titkárságán. A játékvezetők díját (2000 Ft/mérkőzés) a pályaválasztó csapat állja. A bajnokság sorsolását szeptember 11-én (péntek) 17 órakor tartják a városi sportcsarnok tárgyalójában.

A versenykiírás és a szabályzat teljes terjedelmében elolvasható, a nevezési lap letölthető innen: http://szekszardisport.hu/varosi-kispalyas-labdarugo-bajnoksag/